Prima pagină

1. Despre noi :

Unic importator si distribuitor mobila & mobilier stil classic sau modern BM Home, Bydgoskie meble, Taranko meble si Mebin meble.

Mobila si mobilier cu elemente din lemn : Mobila sau mobilier stil clasic, mobila sau mobilier modern, mobilier furniruit cu furnir natural, mobila sau mobilier living-room, biblioteci, dulapuri, dressing-uri, mobilier dining – room & spatii de servit masa. Mobila la comanda. Masute cafea living room fixe sau extensibile. Mobilier stil clasic sau modern pentru hoteluri: garderobe,  sali de conferinte ( birou ). Mobilier pentru restaurante: scaune & mese. Scaune din lemn cu tapiterie din stofa sau piele pentru dining room. Mobilier cu sisteme de iluminare incorporate, disponibile la comanda ale renumitilor producatori de mobila:

        BYDGOSKIE MEBLE ,  TARANKO MEBLE & MEBIN MEBLE

  ( BM Home & BM Nature )

*** Membru IMS Group – Germania


 

.

.

 

*** NU EZITATI SA DESCHIDETI TOATE PAGINILE PENTRU A PUTEA VIZUALIZA  INTREAGA COLECTIE DISPONIBILA.

Piesele din cadrul colectiei de mobila si mobilier se pot achizitiona si separat, existand posibilitatea de a-ti alege cate piese de mobilier doresti pentru amenajarea locuintei dumneavoastra.

                     ATENTIE !!!!!

Toate piesele de mobilier se livreaza in varianta  MONTATA DE PRODUCATOR ( COLETE ANSAMBLATE ) mai putin garderobele , ansambluri living, mese dining ( sufragerie ) si paturile matrimoniale.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail :

office.mobilierliving@yahoo.ro ( Yahoo Romania )

Echipa Abby Mob Select.

………………………………………………………………………………………………………….

Va invitam sa alegeti modelul preferat si sa lansati comanda.
Nimic nu completeaza camera dumneavoastra de zi mai bine ca un set de mobilier cu elemente din lemn masiv de cea mai buna calitate cu un stil aparte si un design deosebit. Lasati-ne sa va aducem acasa viitoarea dumneavoastra  mobila , locul in care va veti petrece cele mai relaxante si placute momente pentru anii ce vor urma. Adunand peste 400 de modele de canapele de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata occidentala,  va propunem cea mai completa selectie de stiluri, modele si preturi de canapele din piele naturala, canapele din stofa sau piele ecologica, mobila si mobilier furniruit cu furnir natural.
Pentru a comanda produselor noastre este necesar sa va alegeti nuantele si piesele de mobilier disponibile in catalog, sa le transmiteti la adresa de e-mail : office.mobilierliving@yahoo.ro , un reprezentant al nostru va prelua comanda dumneavoastra si va va transmite toate datele necesare pentru finalizarea comenzii ( detalii sectiunea : Cum comand )
Va invitam sa vizionati catalogul nostru cu colectiile de canapele & mobilier si va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va cumparati canapeaua sau setul de mobilier perfect pentru dumneavoastra .
*** Sistemele de mobilier sunt standard ( nu se fac modificari ), fiecare piesa are dimensiunea specificata in catalog.
Nuante mobilier BM Nature.

Nuante mobilier BM Nature & BM Home

……………………………………………………………………………………………………….


Magazin Online - Mobilier living stil clasic sau modern
CASASIBIROUL.RO
Reclame
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: